Referenser

Ewa-Marie & Markus Kihlagård

Kårledare, Caguas, Puerto Rico

Det som gör S2S till en unik bibelskola är kombinationen av den underbara miljön, elever från hela världen och den pionjäranda som präglar kåren i Visby. Det märks att eleverna trivs och att Gud genom S2S får göra ett verk i deras liv. Kjell och Anki Karlsten som leder skolan har en Gudagiven förmåga att smitta vision och hopp till en bruten värld. Tag ett livsavgörande beslut - gå på S2S!

Daniel Viklund

Saved 2 Save Erbjuder en helt unik gemenskap, i en helt unik miljö med en unik möjlighet till personlig andlig utveckling. Kombinationen av bibelnära radikal undervisning och varm omsorg gör kursen till något du bara inte får missa! S2S är något för alla som vill hitta sin plats i Guds plan! Frälsningsarmékristendom när den är som bäst!

David Åhlén

S2S är en lärjungaskola som kombinerar biblisk undervisning med en tydlig kristen praktik. Det finns också en stor öppenhet för det profetiska tilltalet och betoning på Andens uppfyllelse som grunden för efterföljelse!

Janet Munn

Centre for Spiritual Life Development, Australien

"Saved2Save är en fantastisk möjlighet för den som längtar efter att gå djupare med Jesus, i bön, i gemenskap, i vision och lärjungaskap.

Du kommer att träffa likasinnade från hela världen och du kommer vara med och bygga ett Bönens Hus för Alla Folk (Jes 56:7) på Gotland, och du kommer att bli en som bygger upp de gamla ruinerna (Jes 58:12). Din egen andliga grund kommer att byggas upp och stärkas genom din tid på S2S. Du blir aldrig densamma!

Marie Willermark

Ledare för FA Sverige/Lettland

Jag har sett unga kristna personer komma tillbaka till sina kårer som medvetna lärjungar. S2S har gett dem en relation till Gud som utrustat dem till att gå in i ett långsiktigt ledarskap.

Danielle Strickland

Frälsningsofficer, Kanada

Saved to Save brinner av andlig lava som garanterat kommer att tända din passion för att få se Guds rike komma, i dig och genom dig. Var beredd att förlora ditt liv och att vinna Guds Rike... att följa Jesus är inget för fegisar. Grundarna och ledarna för S2S bär på en andlig energi som hänger nära ihop med deras ledarskap. De kommer smitta dig med helig passion för att vinna hela världen för Jesus. Helhjärtat och entusiastiskt rekommenderar jag dig att gå S2S Training School för att bli utrustad och mobiliserad för att erövra världen. Jag skulle absolut åka till S2S - om jag var yngre och hade möjlighet!

Stephen Court

Frälsningsofficer, Kanada

Sen jag mötte Kjell & Anki Karlsten i Vancouver på Boot-Tucker Institute för flera år sedan så har jag utmanats och inspirerats av deras entusiasm och påhittighet och vision, betoningen på full frälsning och stark bön och drömmen om att få se Guds rike växa i Europa.

Saved2Save är en fantastisk möjlighet att få bli delaktig och smittad av deras vision och att fånga upp något av deras DNA.